Çıkartma Etiket Basımı



Genel olarak çıkartma etiket butik işletmelerde veya kurumlarda kullanılan baskılı materyaller olmaktadır. Bunun yanında çıkartma etiket, işlevsel olarak satış yaptığınız ürünün tür, adet ve fiyatını gösteren, marka bilinirliğinizi artırmayı amaçlayan baskılı yapışkanlı kağıt materyal olmaktadır.

Üretimi Yapılan Etiket Çeşitleri

Genel olarak sipariş verilen bu ürün için isteğe uygun boyutta ve şekilde üretim yapılıp, satılmaktadır.

Üretimini yaptığımız parlak selefonlu etiket de bir kaplama çeşidi olmaktadır. Ürünlere koruyucu bir özellik sağlamaktadır. Selefonlu ürünlerimizde baskı daha kalıcı olmaktadır. Bu ürünlerimiz daha az yıpranmakta ve yırtılma olasılığı daha az olmaktadır. Buna bağlı olarak da selefon etiketler genelde ince kağıtlara uygulanamamaktadır. Çeşit olarak da mat ve parlak 2 seçeneği bulunmaktadır.

Sticker Basım Aşamaları

Yaptırmak istediğiniz sticker tasarımını ya da şeklini belirledikten sonra hazır etiket şablonlarını yardımı ile modern bir şekilde kolayca sticker basımı yapılmaktadır. Bu konuda profesyonel tasarımcılarımız ile en uygun ve şık etiket basımını gerçekleştirmekteyiz. Bu konuda firmamız ile çalışma sağlayarak, kendiniz ya da işletmeniz için en iyi sticker tasarımı yaptırabilirsiniz.

Baskı Fiyatları

Bütün ürünlerde fiyat belli aralıklarda olmakta ve buna bağlı olarak sipariş alınmaktadır. Bu konuda çıkartma etiket baskı fiyatları adet, ölçü ve kalite farkına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu konuda en uygun fiyatlar ile etiketlerinizi kaliteli bir şekilde basmakta ve belirlenen tarihte hazır bir şekilde tarafınıza teslim etmekteyiz.