2021 Takvim Fiyatları



İnsan hayatında dijital çağın başlamasıyla beraber takvimlerin bir tarih olduğu, raflara kaldırıldığını ön görüyor olsak da aslında durum pek de öyle değildir. Geçmişten günümüze doğru bakıldığında, takvim kullanımlarının azaldığı ve daha çok dijital ortamda takvim kullanımlarının çoğaldığı istatistikleri bulunsa da, çoğu zaman cep takviminden duvar takvimine, masa takviminden pek çok çeşitlerde bulunan takvimlere kadar birbirinden farklı modellerde takvimler hala yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Fikir vermesi açısından da günümüzde takvim modellerine bakıldığında, birbirinden farklı yaratıcı fikirlerle beraber üretilmiş takvim örnekleri bulunmaktadır. Ev, iş yeri, okul ya da ofislerde hem duvar takvimi hem de masa takvimi olmak üzere birbirinden farklı takvim türleri hala yoğun bir rağbet gösterilerek kullanılmaktadır. Hal böyle olunca da firmaların ne kadar yoğun ilgi gösterdikleri, reklam ve kurumsal kimliği en iyi şekilde yansıtacakları bir aracı ürün olarak kullandıkları da bilinmektedir. Dijital takvimlerin yanı sıra, duvar veya masada takvim görmek, çok daha fonksiyonel ve işlevsel açıdan daha ön plandadır. Günümüzde de dijital muadilleriyle karşılaştırmadan çok daha kullanışlı bir biçimde geleneksel takvim örnekleriyle beraber yaratıcı süslemelerde bulunulabilir, farklı formlar ile örnek takvimler geliştirilebilir ve kullanılabilir.

Promosyon İçin Takvim Çeşitleri

Genelde kurumların tercih ettiği 2021 blok takvim modelleri, en çok rağbeti promosyon amacıyla görmektedir. Son yıllarda gerçekten iyi bir reklamcılık alanında promosyon amaçlı partnerlerinize, iş ortakları sağladığınız ve çözüm ortağı olduğunuz firmalara ya da doğrudan müşterilerinize sunacağınız promosyonlar konusunda yeni yıl çerçevesinde sizlerde yepyeni bir fikir olarak dilerseniz takvim örnekleriyle beraber değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Farklı formlarla beraber büyük gelişimler ve atılımların yapılacağı çeşitlilikte takvim örnekleriyle beraber yaratıcı takvim modellerine göz atabilirsiniz.

Takvim Baskı Kalitesi Nasıl Olmalıdır?

Takvimlerde baskı kalitesi doğrudan isteklere yönelik hazırlanabilir durumdadır. Standart ebat ve gramajlarda hazırlanan masa takvimleri, duvar takvimlerinde istenen ebat veya gramajlar özelleştirilmesi istenirse de değişiklik sağlanabilmektedir. Genelde masa takvimlerinin 200 gr kuşe kâğıda basıldığı ve ebatları ise 11x12 cm olduğu bilinmektedir. Takvim tasarımlarında en çok istediğiniz tasarımlarla beraber reklam noktasında markanızın logosu ve ismiyle ön plana çıkartacağınız şekilde baskı yaptırabilirsiniz.

2021 Ömür Takvim

Kendi tasarımlarınızı takvim üzerinde göstereceğiniz gibi harika bir dikey masa takvimi ya da 2021 ömür takvim modelleriyle beraber ev, iş yeri veya odalarda doğrudan duvarlara asılabilir takvim modelleriyle beraber doğru hedef kitleyi hesaplayarak doğru tasarımı seçmek önemli olmaktadır. Yaratıcı ve dikkat çekici görüntüyle beraber, en iyi renklerin kullanıldığı takvimlerde poster alanında markanız, ürünleriniz ve hizmetlerinizin yer aldığı şekilde birbirinden farklı modellerde matbaa alanından faydalanabilirsiniz.

Takvim Baskı Fiyatları

Promosyon takvim basımı noktasında istek ve taleplerinizle ilişkili doğru matbaa seçimi ile beraber siz de ürün çeşidi fazla olan seçimlerde yaratıcı fikirlerle beraber birleştirerek iyi bir tasarım, görsel şölenle takvimlerinizi hazır edebilirsiniz. Tasarım konusunda faydalanacağınız doğru masa veya duvar takvimlerinde markanızın ürünlerine dayalı atıfta bulunan maddelerden oluşan şekilde ucuz takvim basımı konusunda birçok görüşmelerinizi de doğru firmalarla beraber yaparak faydalanabilirsiniz. Takvim baskı fiyatları konusunda doğrudan takvim basılacak adet sayısı, baskı kalitesi, kâğıt kalitesi, kağıt türü gibi çeşitler önemli olmaktadır.

İşletmelerinizde promosyon konusunda en iyi fiyatlarla beraber faydalanacağınız ve müşterilerinize dağıtabileceğiniz yeni yıl hediyesi 2021 yıl takvim çeşitleri olabilir. Hem ürün tanıtımı hem de en iyi reklam konusunda evlerde, iş yerlerinde duvar veya masaları süslemek, işlevi yüksek bir ürün kullanılması açısından sizde değerlendirebilirsiniz. Bununla ilgili doğru firmaya ulaşarak en iyi fiyatı da alabilirsiniz.