Katalog Baskı Fiyatları



Firmalar ürünlerini kendilerine ait bir kataloğa müşterilerine sunarak hem firmanın kalitesini hem de ürünlerinin kullanım amaçlarını, özelliklerini ve piyasadaki duruşlarını müşteri potansiyeli olan kişilere göstermek isterler. Bu sebeple kataloğun görsel ve bilgi açısından en iyisi olması firma için önemlidir.

GC Tasarım, katalog basımı grafik tasarımcı eşliğinde firmanın ihtiyacı olan gerekli tanıtımı ve ürün bilgisinin doğru ilgi çekici ve kaliteli şekilde hazırlanmasını sağlar. GC Tasarım, katalog basımı aşamalarında müşterisi ile birebir çalışarak en mükemmel sonuca ulaşmak için çalışır. Katalog baskısı pek çok çeşitte olabilir. Firmanın istediği özellikleri içeren en iyi tasarım, GC Tasarımın profesyonel iş deneyimi ve özenli çalışmasıyla ortaya çıkar.

Katalog Baskı Aşamaları Nasıl Yapılır?

 - Firma ile bir toplantı yapılır.

 - Katalog ne amaçla çıkarılacak .

 - İçeriğinde neler olacak.

 - Katalog boyutu, kaç adet, sayfa sayısı, gramajı, kapak kağıdı, kataloğun cilt türü, ( tel, iplik, omega dikişli, spiralli, Amerikan ) kapak özellikleri (parlak mat), kabartması, lak uygulama seçimi, varak baskı seçimi gibi teknik özellikleri müşteri ile beraber kararlaştırılır.

 - Kataloğun içeriğinin firma tarafından hazırlanması istenir.

Katalog Baskı Fiyatlandırması Nasıl Yapılır?

Firmanın katalog için istediği ve ihtiyacı olan tüm özellikler beraber netleştirildikten sonra fiyatlandırma aşamasına gelinir. Kullanılacak materyallerin kalitesine göre fiyatlandırma da değişecektir. Sayfa sayısı, cilt yapısı, kağıt özellikleri katalog baskı fiyatları için belirgin özelliklerdir. Ayrıntılı bilgi almak için GC Tasarım iletişim adreslerinden bize ulaşın, tanışalım.